perjantai 30. marraskuuta 2012

Jospa mäkin kuvaisin nämä :) Kohtahan niiden kimppuunkin pääsee. Eli saapuneet paketit kaikki perillä ja joulukuuta odotellaan jo kovin. Ihan vähän vain heiluttelin niitä :D

perjantai 23. marraskuuta 2012

Pikkupaketit

Kovin olisi paketteja jo putkahdellut. Omistakin olisi kuvia, mutta kun ei niitä voi vielä julkaista :D Ensiviikon arkivapaina olis tarkotus saada tuo baarikin jotakuinkin kondikseen,  niin saa sen ruokapöydältä pois tilaa viemästä ja pääsisi taas nukkekotien kimppuun virallisemmin. Vielä viikko ja pääsee kalenterin makuun sentään. Aikainen joulu :D

torstai 15. marraskuuta 2012

Esitelläänpä pikaisesti kännykkäkuvalaadulla mun  talo. Tämä siis hyyyyvin kesken. Matildaksi nimitin aikoinaan. Ulkonevat ikkunat puuttuu vintiltä. on kesken siis. Samoin tää on lapsen takia niin kärsinyt että purin koko sisustuksen ja alotan laittaan kuntoon kunhan kerkiän. Kiitos lapseni, toinen etuovi on irti (saranat sökönä) ja yläkerran parvekkeen ovi on irti. Lisäksi yhdessä huoneessa on kokolattiamatto piloilla (ei tarvitse varmaan edes puhua niistä puuttuvista tavaroista. mur)


Matildassa on kaksi kerrosta ja ullakko. Ullakolla on tällä hetkellä vaaleanpunainen vessa. Huomatkaa että jokaikinen huone on joko kokonaan tai osittain kesken :D 


Ullakon vieressä on tällänen yleistila. Tuleva tietokone ja harrastushuone selkeesti.


Välikerroksessa on olohuone. Viime joulunen kuusikin paikallaan xD Matolla makaa perheen Ruttu-koira. (raukka parka kohtasi myös Venlan ja on tällä hetkellä kolmijalkainen rampa)


Alhaalle on tuleva makkari. Mutta tää matto. en tiedä mitä siihen on kaadettu. eli samalla kun takaseinä saa tapetin, joutuu myöt lattian vaihtamaan.


Makkarin vieressä on keittiö. Joutunen laittamaan tuolle ulkoseinälle kaapiston sillä sielläkin on jotain epämääräistä. Aiemmassa keittiössä tuolla takana oli maustekaappi, siksi seinässä sinitarrajäljet. Mulla on jo muutenkin vaihtunu mielikuva tästä huoneestä eli saas nähdä vaihtuuko joka tapauksessa ihan kaikki.


ja tässä koko talo avattuna. Kyllä tässä työmaata piisaa :D onneksi mulla on toivottavasta vuosikymmeniä aikaa väkertää näitä.



aivan. meinasi tuo lasten huone unohtua kakkoskerroksesta. Tämä oli ekassa kokoonpanossa vessa. Eli vaihtoivat paikkaa. Siksi puuttuu vielä lattiakin.





sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Epäilin että aika ei riittäis mutta tahdon silti kokeilla, "kun kaikki muutkin". Eli joulukalenteria. eli luukut on kaikki tyhjinä vielä. Olis kiva jos vielä kerkiäsi saamaan  Valkkaile haluamasi luukut ja kerro mitä luukkuja minä väkerrän :)

1.Satu
2.Sini
3.Miia
4.Sari
5.Minna
6.Eija
7.Sari
8.Miia
9.Satu
10.Minna
11. Marjut
12.Satu
13.Sini
14.Eija / Irma
15.Minna
16. Marjut
17.Anna
18.Anna
19.Marjut /Sini
20.Minna
21Miia / Irma
22.Sari
23.Marjut
24.Jaana


perjantai 9. marraskuuta 2012

Minibaarin kasausta

Koska talo on vaiheessa, laitetaan hieman kuvia tän hetkisestä prokkiksesta. Aikaa valmistumiseen on jouluun asti joten tässä on jo pieni luovia taukojakin keritty pitämään ja pidetäänkin :D Eli tästä tulee joululahja anopille. Anoppi on siis ikänsä ollut ravintola-alalla. Vielä puuttuu vaikka ja mitä kyllä.

tässä tuunattu laatikko. maalattua tapettia seinillä kun en oikeaa sävyä löytänyt muuten.


Tässä kokeilin hieman koottuja kaappeja. tosin kuten seuraavista kuvista huomaa, baarin hyllykkö vaihtoi muotoa vielä.


Penkitkin valmistui, pöytä vielä uupuu.


Ja uusi kaappi. Halusin sittenkin peilin keskelle. Hyllyyn tulee lisää tavaraa. Mikään näistä ei oo edes kiinnitetty paikoilleen vielä.


Keskelle tulee sitten hyvin pieni karokesoppi ja baarin eteen toki jakkarat. Katsotaan koska se inspis jatkuu tästä vielä. "Onhan tässä aikaa" ;)