lauantai 22. joulukuuta 2012

luukut 18-21

Annalta sain anopin baariin terveisiä 18. päivänä. Kiitos :) Tuo avain oli jonkun paketissa mutta dementia vaivaa taas. pahoittelut. Se on joka tapauksessa supersuloinen.


19.päivänä oli vaihto sekä Marjutin että Sinin kanssa. Marjutilta sain pikkuisen peiton ja kaksi tyynyä.


 Ja siniltä sain pikkuisen setin monenlaista juttua. En jaksanut avata tuota purkkia ja kuvata hedelmänpaloja taaskaan, etten niitä hukkaa. Aivan ihana setti tämäkin.


20. Päivä oli Minnan päivä. Sieltä tuli sekä pikkuinen kranssi että pari pikkaista kynttilää-


ja kasa ihania printtejä ja pussillinen ruukunomaisia korunosia. Aivan mahtava!


 21. päivänä oli vaihto taas kahdelta. Miialta ja Irmalta tuli aivan ihania juttuja myöskin. Pikkuinenlaukku kera  pyyhkeen ja alusmaton selkeesti. odottamaan siis kesän helteitä.


ja valtavan kasan sisustusjuttuja. Iso matto, upea koti-kyltti, kasa lankakeriä, taulu ja aivan mielettömän suloinen tyyny. Valloittavia juttuja taaskin.


Tänään 22..päivä tuli sarilta toinen tonttulakki ja kauniita kuusenkoristeita. Latvatähti, kaksi kuusenkoristepalloa ja tuota narua. Kiitos Sarillekin :)




maanantai 17. joulukuuta 2012

Käsityö- roombox

Nyt ei auta kuin toivoa että lahjan saaja ei tänne eksy. Mutta en malttanut olla kuvaamatta ja päivittämättä. Toinen lahja, tuon baariboxin ohella siis, menee hyvälle ystävälle. Kyseinen ystävä on ompelu ja käsityöihmisiä niin kuin voisi varmaan päätellä. Tässä vielä laatikko lähes tyhjänä. Tapetti on todellisuudessa hieman kirkkaampi. en saanut sitä puhelimella kuvattua oikean väriseksi.


Tässä laatikko kokonaisuudessaan kun kansi on auki.


Muutama lähikuva huoneesta.




Ja sitten kansi kiinni. Eli tämä on rakennettu sellaiseen sisustuslaatikkoon, jossa lukee candles :D juuri sopivan kokoisia minihuoneiksi.


Löytö :D

Onks kukaan muu huomannut että Tigerissa on näin joulun alla myynnissä tuollasia söpöjä poromagneetteja. Magneetti on sisällä eli ei tarvi edes irrottaa. Koko on juuri passeli takan päälle laitettavaksi hirven/poron pääksi :) Oli vaikea kuvata poroa kun on inasen heijastavaa karvassa näemmä kun salama ottaa.



16-17.12

16. Päivä sain Marjutilta kolme pikkuista liinaa. Söpöjä!


Tänään Tuli Annan paketista ihana pullapitko sekä keittiöön lasta ja haarukka.


lauantai 15. joulukuuta 2012

Ja taas oon unohtanut päivitellä. Lapsen synttärit vieny aikaa siivoiluineen ja kokkailuineen. Tässä sitten kerralla taas pläjäys. Yksi paketti on hukassa mun sievässä epäjärjestyksessäni. Leivät sain siinä, mutta en onnistunut kuvaamaan niitä kunnolla kun on niin ihanan pikkasia. Jotain muutakin ihanaa siinä oli mutta pitää yrittää kaivaa paketti vielä tuolta tavaroiden joukosta. Mutta tässä nämä muut nyt sitten.

11. Päivä sain Marjutilta pikkuisen virkatun hatun ja kaulahuivin. Omia asukkaitahan mulla ei oikein ole eli piti lapsen pikkuista nukkea lainata kuvaukseen :D


12. Päivä sain Satulta Ihanan postilaatikon ja pikkuisen virkatun liinan. Ettei muuten ne leivätkin kuulunut tähän satsiin sittenkin eikä mikään tavara olisikaan hukassa. Minä ja mun muisti :/ Ei kannata näemmä unohtaa päivittää päivittäin.


13. päivänä sain pienessä laatikossa paljon pikkaista ihanaa. Neljää eri sorttia hedelmänpalasia, pari pikkuista simpukkaa ja kaunis perhonen.


14.päivänä oli jälleen Eijan päivä. Sain kolmannen tyynyn ja siihen sopivan peitonkin. Nämä hävisi jo lapsen nukkekotiin näemmä. Tai sieltä ne löytyi jo :D eli käyttöön meni siis.


14. päivänä oli myös toinen vaihto Irman kanssa. Paketista tulikin kaikkea ihanaa pikkuisen tytön huoneeseen. Hienosti tiedetty, sillä mullahan ei olekaan kuin yksi asukas, pikkuinen tyttö. Todella upea kokonaisuus.

Tänään 15. päivänä tuli kauneus setti minnalta. Ihana tämäkin. Tai niin kaikki mitä on tullut. Eli kiitos taas tasapuolisesti kaikille swappailijoilleni :)


maanantai 10. joulukuuta 2012

Baari tuli valmiiksi :)

No niin. Vihdoinkin jaksoin ottaa loppuspurtin baariin. enää eteen baarin nimikyltti ja se olis siinä. Mikrofoni ei onnistunut ihan niinkuin olisin halunnut kun en uskalla pystyttää sitä pelkälle lattialle seisoon kun se kaatuu varmasti kuljetuksessa. Kompromissina se on nyt keskellä baarilaatikkoa. Kaikki valokuvat on otettu puhelimella joten pahoittelut ei niin tarkoista kuvista.



Tapparan merkki tottakai seinällä, kun omistajakin sitä kannattaa :D



 Kulmassa karaotelkkari ja seinässä hylly jossa lappuja ja kyniä purkissa että voi tietysti käydä jättämässä baaritiskille laulutoiveensa.




Monta luukkua

Nyt on monta luukkua kuvattu ja osittain menin jo ihan sekasinkin mikä on kenenkin paketti, joten pahoittelut etukäteen. Kävästiin koko perheen voimalla pääkaupunkiseudulla ja reissattiin miljoona sukulaista. Olo oli eilen aika puhki ja uninen ja kun availi jälkikäteen pakettejaan. Noh, aloitetaan.

6.päivän paketissa oli Eijalta pari tyynyä.

7.Päivän paketista löytyi iso materiaalipaketti Sarilta. Pitsille ainakin on jo käyttötarkoitus :)



Viikonlopun paketit avasin eilen ihan pöpössä ja laitoin vierekkäin. eli menin hieman sekasin kumpi oli kumman. 8. luukku oli Miian ja 9. luukku Satun. Kaikki ihanuudet kerätty vierekkäin. Muistaakseni printti ja pikkuinen nukke sekä laukku tuli Sadulta ja Miialta leivokset, piparit ja helmet. Korjatkaa jos olen väärässä :)

 10. Päivän paketista löytyi kaksi pikkuruista leipää, autoprintit ja pari lottoa :D Ja näemmä kuvaan on eksynyt yksi kissankarvakin.



keskiviikko 5. joulukuuta 2012

5. paketti

Tänään viidennestä paketista tuli Minnan tavaraa. Söpöt käsikorut, pikkasia mansikan viipaleita ja printtejä. Nuo frederik ja Lenita-paperinuket on aika hauskat :D Kiitos Minnallakin!


Muutama ostos


Paljon on tullut osteltua mutta laitetaas kuva näistä itsetehdyistä ostetuista. Soilelta ostin aivan ihanan joulukukan ja amppelin <3 Marialta ostelin kaikenmaailman printtejä, joista yhtenä tuo koottu piparilaatikko Marian tekemillä pipareilla :)


Kaisalta tuli tänään postissa jotain todella pikkasta :) Minituotteita nukkekodin kauppaan. Tuo sinappipurkki on varsinkin aika hellyyttävä.


tiistai 4. joulukuuta 2012

Baari

Lähipäivien omia väkerryksiä. Kamalasti ei ole kerinnyt tekemäänkään, mutta baariprojekti etenee jollain lailla. Pöytä mikä tuli pehmustettujen penkkien kaveriksi. Tässä vielä maalaamattomana. Pöytä rakennettu bilteman tikuista, jäätelötikuista ja niistä kuuluisista tiimarin coctailtikuista, jotka maalasin mustalla. Pöydän päällä oleva kasvi on kans tehty itse, muttei tule sijoittumaan baariin kuitenkaan :)


Tässä pöytä on saanut värin ja on asetettu penkkien rinnalle.


Baarijakkaratkin sain vihdoin kasattua. Niissä pohjana on balsa, joka on päällystetty, reunaan laitettu maalattua nauhaa ja penkin kangas on jonkinlaista pientä "vakosamettia". Baarijakkaroiden jalat on tehty laboratoriolöydöistä. Joku fiksu työkaveri saattaakin erottaa mitä ne on alunperin on ollut :D Kahdesta hyytymislaitteen reagenssin kaventimesta ne on siis koottu, hieman lyhennetty toista ja maalattu kuparivärillä.





4. Joulukuuta

Tänään tuli pikkuisessa tulitikkurasiassa taas paljon hienouksia nukkekotiin. Ruudullinen pöytäliina, pieni kaulin, pari pikkuista ihanaa piparkakkumuottia, sydänpatalaput, kuusenkoriste ja piparkakkutalo. Aivan ihania ja jouluisia. Paljon sitä saakin mahtumaan pieneen rasiaan ;)


sunnuntai 2. joulukuuta 2012

2-3.12.

Pikkuisia paketteja lisää. Eilinen paketti tuli Siniltä ja siellä oli pienessä rasiassa askartelumateriaalia. Pikkuinen tupsu, neliönmallinen helmi, viuhkan mallinen koruosa, ihan selkeä uunivuoka ja metallinen pikkuosa. Tänään kolmantena päivänä avasin sitten Miian paketin, josta löytyi kolme pikkuista ihanaa mattoa. Kiitos molemmille :)
Voi kun itse kerkiäisi vielä jotain ylimääräistä näperrellä, mutta kaikki aika menee näemmä töihin. illat ja yöt verottaa puuttuvan vapaa-ajan :/ 

lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenterin aloitus

Tänään se päivä koitti. Heräsinkin töihin jo kukonlaulun aikaan, jolloin sain ajoissa avata ensimmäisen paketin.

Satulta sain aivan mielettömän ihanan aloituksen. Pikkiriikkisen cokislaatikon ja puettavan tonttulakin. Lisäksi tuollanen "köynns" josta sainkin jo idean ovikranssiin :) Ja tietenkin lahja oli paketoitu nauhalla jonka säästin. Takana oleva pieni kangaspala tuli myös mukana. Omiani en pysty vielä laittaa sillä otin yhteiskuvia vaan tavaroista mitä olen lähetellyt. Eli ei pilata vielä muiden yllätyksiä :) Tuskin maltan odottaa huomiseen.