torstai 26. syyskuuta 2013

Tuliaisia pärnusta!

Muutama viikko käytiin työporukan kanssa Pärnussa ja niin nopea reissu oli ettei juuri mitään kerinnyt katslla minikaavassa. Jälkikäteen harmittaa etten tuolta korukaupasta ostanut muuta kuin nuo pari hassua, sillä ainakin meikäläisen mielestä siellä oli halpaa. Eiffeltorni on tietysti nukkekotiin matkamuisto, palloista en tiedä vielä mitä teen mutta ne oli niin nättejä että huusivat mukaani. Kehyksistä tulee selkeesti ihan tauluja tai peilejä. Saas nähdä :)


Ja pakko pistää tämä työkaverin mulle virkkaama matto vielä. Kun pääsen taas somisteleen niin tämä tulee selkeesti lastenhuoneeseen. Valkoinen- lastenhuoneeseen? jep. Jospa mun nukkekodin lapset ei ole samanlaisia sotkemaan, kuin elävät lapset :D


Nukkekotikerho on alkanu ja jotain on tullut kolmella kerralla tehtyä. Ensimmäisellä kerralla tehtiin omenakori.

Tämän jälkeen tehtiin vajaa pari kertaa hyllykköä. Alkuperäisenä 1:1 tämähän pyöris mutta meillä on nyt jalat näissä. Muutaman kirjankin löysin nopeesti hyllyyn :)



Radio on vielä nappuloita vaille, mutta muuten siitä tuli kyllä söpö. En saanut sitä kuvattua niin nätisti kun se oikeesti olis.


Arkku on vielä saranointia vaille ja ehkä kaipaa jotain koristeitakin. Mutta kaikenlaista on tullut tehtyä siis. innolla seuraaviin kertoihin :)