torstai 15. marraskuuta 2012

Esitelläänpä pikaisesti kännykkäkuvalaadulla mun  talo. Tämä siis hyyyyvin kesken. Matildaksi nimitin aikoinaan. Ulkonevat ikkunat puuttuu vintiltä. on kesken siis. Samoin tää on lapsen takia niin kärsinyt että purin koko sisustuksen ja alotan laittaan kuntoon kunhan kerkiän. Kiitos lapseni, toinen etuovi on irti (saranat sökönä) ja yläkerran parvekkeen ovi on irti. Lisäksi yhdessä huoneessa on kokolattiamatto piloilla (ei tarvitse varmaan edes puhua niistä puuttuvista tavaroista. mur)


Matildassa on kaksi kerrosta ja ullakko. Ullakolla on tällä hetkellä vaaleanpunainen vessa. Huomatkaa että jokaikinen huone on joko kokonaan tai osittain kesken :D 


Ullakon vieressä on tällänen yleistila. Tuleva tietokone ja harrastushuone selkeesti.


Välikerroksessa on olohuone. Viime joulunen kuusikin paikallaan xD Matolla makaa perheen Ruttu-koira. (raukka parka kohtasi myös Venlan ja on tällä hetkellä kolmijalkainen rampa)


Alhaalle on tuleva makkari. Mutta tää matto. en tiedä mitä siihen on kaadettu. eli samalla kun takaseinä saa tapetin, joutuu myöt lattian vaihtamaan.


Makkarin vieressä on keittiö. Joutunen laittamaan tuolle ulkoseinälle kaapiston sillä sielläkin on jotain epämääräistä. Aiemmassa keittiössä tuolla takana oli maustekaappi, siksi seinässä sinitarrajäljet. Mulla on jo muutenkin vaihtunu mielikuva tästä huoneestä eli saas nähdä vaihtuuko joka tapauksessa ihan kaikki.


ja tässä koko talo avattuna. Kyllä tässä työmaata piisaa :D onneksi mulla on toivottavasta vuosikymmeniä aikaa väkertää näitä.aivan. meinasi tuo lasten huone unohtua kakkoskerroksesta. Tämä oli ekassa kokoonpanossa vessa. Eli vaihtoivat paikkaa. Siksi puuttuu vielä lattiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti